Skogen på sommaren och gymmet på vintern!

Kategorier Uncategorized

Det finns mycket som man kan säga om Sverige och väder och ofta är det kanske inte de mest trevliga saker som sägs. Jag är själv en av dem som brukar gnälla lite, men jag ser alltid till att åka till varmare breddgrader flera gånger om året så att jag är garanterad värme och sol, annars blir jag tokig!

Det finns dock ett par saker med Sverige och det svenska klimatet som jag verkligen gillar och det är att allting liksom följer med i skiftningarna så att man vet att när det börjar bli sommar så kommer man att kunna vara ute i skogen och plocka bär och köra träningspass med vad skogen har att erbjuda som hjälp och redskap.På sommaren brukar jag gilla att jogga eller cykla på fina landsvägar.

Att gå till gymmet på sommaren tycker jag är lite uppåt väggarna, eftersom det finns så bra träningsmöjligheter ute. Inne är vi stackars personer som bor i detta land så stor del av året ändå. Jag brukar köra lite pass utomhus under sommaren och sedan tar jag med mig ett gäng på läger till Spanien, så det blir alltid träning ute för alla som vill vara med!

Att gå ifrån vanor

Att ändra livsstil handlar om att bryta vanor och ta till sig nya istället. Detta innebär för många en tid av press och obehag innan man når målet då kroppen har ställt om sig, men det är verkligen mödan värt! Kolla upp lite vad andra har att säga om det här med att börja träna och äta hälsosam mat, så ska du se att du blir mer inspirerad att försöka själv också!

gym på vintern

Hösten och vintern närmar sig!

Eftersom hösten och vinter snart är här kommer jag som sagt bege mig mer och mer till gymmet. Som ett exempel kommer jag sluta att cykla utomhus och istället köra t.ex. ett pass på en spinningcykel med instruktör. Jag funderar även på att köpa en träningscykel att ha i garaget så jag kan träna lite när jag vill. Jag kom över en guide där de listade träningscykel bäst i test och tror nästan jag ska slå till på en Finnlo Exum! Den är inte så värst dyr med tanke på alla fördelar man får med att ha den hemma.

Nej nu är det dags att ta tag i matlagningen! Vi hörs!