Gymhandskar! Vilka ska jag köpa?

Kategorier Uncategorized

God jul i efterskott! Hoppas ni hade det trevligt med nära och kära, det hade i alla fall jag! Vi firade som vanligt hela tjocka släkten, tror vi var närmare 30 pers denna jul. Så här i mellandagarna tänkte jag ta mig tid att blogga lite. Snart är det nyår och då kommer jag inte hinna igen. Jag fick en del pengar i julklapp och tänkte först och främst köpa ett par snygga gymhandskar, vilket jag behövt länge nu. Precis som jag skrivit tidigare gillar jag att gymma på vintern eftersom vädret ändå är så dåligt då. Jag har gymmat seriöst i 1-2 månader nu och det går bra. Men jag hatar verkligen att få valkar på händerna och det är därför jag vill köpa gymhandskar.

Vilka av dessa handskar är snyggast?

Jag funderar på dessa två handskar:

https://www.gymgrossisten.com/iron-glove-comfort-pink och

https://www.svensktkosttillskott.se/better-bodies-pro-lifting-gloves?da=28-619

Vilka tycker ni är snyggast? Och vilka tror ni är bäst? 🙂

Jag har även läst på denna sidan att det kan underlätta med gymhandskar vid till exempel marklyft. Det låter bra eftersom jag ofta har problem med greppet. Jag får mycket handsvett och då glider händerna lätt, speciellt om skivstången inte är bra räfflad. Sen ska jag väl också erkänna att jag tycker det är riktigt snyggt med träningshandskar på gymmet också 😉

Kommentera gärna vad ni tycker! 🙂