Att vara den där ”perfekta” irriterande personen

Kategorier Uncategorized

Det finns en sak som många blir provocerade av och det är när man tycker om att träna och när man tycker om nyttig mat och ett allmänt hälsosamt leverne. Det är inte sällan man blir nästan utskälld och det sägs väldigt ofta saker som ”jamen, tur att du är så perfekt då” och liknande.

Jag förstår att det kan vara provocerande att se en person klara av det man kämpar med att klara av på ett smidigt sätt utan minsta ansträngning, men det finns väl ingen anledning att bli förbaskad på personer som klarar av det. Jag blir inte arg när jag ser personer kunna sminka sig perfekt eller gå runt i högklackade skor utan problem, utan jag ber dem lära mig!

Jag tycker att vi alla borde ta tillvara på att vi alla är olika och att vi alla kan olika saker mer eller mindre bra och tillsammans göra saker och ting enklare för oss själva. Tillsammans. Det ska väl inte vara så svårt?

Våga testa nya saker!

Jag har märkt att det ofta är på det viset att de som börjar som nya elever på mina yogaklasser oftast är väldigt unga eller så är de äldre. Sällan kommer det människor i 30-50 års åldern, utan det verkar som att i den åldern så vill man köra på det man är van vid så att man slipper lära sig något nytt.

Jag tror att det handlar mycket om att man är bekväm och att man är mitt i livet både med karriär och ofta barn med mera, så då är det lite jobbigt att börja träna nya saker eller ändra om hela sin kost. Jag vill dock säga det att det alltid är värt det och att det här med yoga och annan träning i grupp som finns i Sverige idag kommer att göra dig starkare både fysiskt och psykiskt!

En annan sak som är viktigt är att alltid passa på att vara i skogen så mycket som möjligt när man får chansen! Gör det om det så bara är skog i sikte som ni möter när ni passerar på väg någonstans!