Att leva som man lär

Kategorier Uncategorized

Jag har länge varit instruktör i yoga och aerobics nu och jag måste säga att det aldrig slutar att kännas aktuellt för mig att berätta för andra om hur otroligt skönt och härligt det är med denna typ av träning. Jag upplevs definitivt som tjatig, enligt många och det förstår jag helt! När jag väl sätter igång och pratar om mitt jobb så finns det typ inget stopp överhuvudtaget! Nu vet jag ju att det är så att alla faktiskt inte är intresserade av yoga, gruppträning, kost, matlagning och att vara ute i skogen, men som tur är så gillar det flesta av mina kompisar det!

Jag tänker ofta på det där med att leva som man lär och för en person som mig som varje dag just lär ut ett visst sätt att leva i och med träning och den balans det ger till kroppen gör såklart att det också gör mig mer benägen att leva hälsosamt hela tiden. Det har i och för sig aldrig varit ett problem för mig att leva hälsosamt, utan det har mer varit helt självklart. Om jag inte gillar saker och ting så gör jag ju inte det, varför ska man späka sig själv?

Träning och kost är inte en så svår ekvation

Många säger att de har svårt att få ihop det här med träning och kost och för mig låter det alltid så konstigt. För mig har det aldrig varit svårt att få ihop träningen med bra och hälsosam mat, utan det har liksom bara helt gått av sig självt för mig. Nu har jag ju heller aldrig tyckt om snacks, traditionellt godis, kakor, läsk och annat som är direkt dåligt för kroppen, så jag har ju aldrig behövt avstå från någonting som jag tycker om för att skapa ett mer hälsosamt liv.

Detta är väl det främsta problemet för personer som efter att ha ätit allt möjligt helt plötsligt ska börja äta mindre socker, bättre fett, mer frukt och grönt med mera. Har man aldrig ätit en linssallad i sitt liv, utan det har varit kebabpizza på middagsbordet så förstår jag verkligen att det verkar helt crazy att äta det, men för oss som är vana är det ju bara vanlig mat!

yoga och träning